joi, 19 ianuarie 2012

progress interioare...


2 comentarii:

  1. Imi place si am urmarit cu interes povestea.....Si proiectul, si lucrarea. Acum, daca n-o fi cu banat, cateva pareri de termopanist;1. Ferestrele sunt asezate direct pe "glaful" de beton, ceea ce va duce la punte termica la interior, si pervazul de interior zemuind mereu....ma rog, asta de la anul ce vine/iarna ce vine , odata ce e incalzita.
    2. Ferestrele ce se deschid , de la etaj, le-as fi facut cu 10 cm mai mari( cele fixe de sub ele cu 10 cm mai putin inalte )si as fi dat egalizare la sticle, in asa fel incat fereastra fixa intreaga de langa s-ar sterge mai usor(...m-as fi gandit la doamna casei....)
    3. O baie sus, de ajuns, mai e nevoie de spatii suplimentare de depozitare....
    4. Pazia de tabla a acoperisului nu ar fi aratat mai bine prelungita, sa inchida uniform acoperisul??( si la colturile de jos, cele in consola)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alin
    Apreciez comentariul tau si nu este decloc "cu banat" mai ales ca observatiile sunt extrem de pertinente.Permite-mi te rog sa iti raspund la fiecare din punctele enumerate de tine.
    1.La baza ferestrelor este clipsat un profil de inaltare din PVC de 40mm iar glaful din beton este impachetat pe toate laturile in polisiten astfel incat sunt eliminate toate posibilele punti termice.
    2.In poze nu se vede dar parapetul la etaj este de doar 60cm , motiv pentru care in conformitate cu standardele de siguranta a trebuit sa ridic travesa de tamplarie pana la inaltimea de 90cm
    3.Legat de numarul bailor sunt de acord cu tine, ma gandeam sa montez instalatiile si sa las una din bai nefinisata astfel incat viitorul beneficiar sa alege daca doreste baie sau depozitare
    4.Pazia e un subiect tare delicat din punct de vedere estetic :) sper ca dupa ce finisam strasina si lateralele sa se echilibreze tot ansamblul,iar imaginea sa imprumute cat mai mult din proportile caselor traditionale din banat

    RăspundețiȘtergere